shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

PRIMEUR : Vijf spelers van De Jong Academy ontvangen een uitnodiging voor een stage bij het PSV FUNdament

Een ware Primeur voor voetbalschool De Jong Academy afgelopen week. Maar liefst 5 spelers ontvingen een uitnodiging van het PSV FUNdament voor een stage bij de Eindhovense grootmacht:

  • Noah Bomble
  • Perwien Fonkel
  • Robin van Rijzewijk
  • Jyano Rojer
  • Jonathan Yeboah

Dit is natuurlijk een enorme prestatie van deze fantastische Toptalenten. Het Project van de Young Stars krijgt, na de stage van Wassim Bezbiz bij FC Den Bosch, wederom een enorme Boost met deze stages voor de 5 spelers. De Young Stars kennen inmiddels een uitstekende reputatie binnen de Betaald Voetbal Organisaties in Nederland en België.

Gedurende de Talentendag 2017 van De Jong Academy van 21 oktober 2017 werden de vijf spelers nogmaals bekeken door de scouts van het PSV FUNdament. De Talentendag was in haar 1e editie een enorm geslaagd Event.

Zowel Noah Bomble als Perwien Fonkel komen momenteel uit voor het Belgische Royal FC Antwerp en zijn enorm veelzijdige creatieve spelers. Deze JO9-spelers vielen enorm in de smaak van de diverse aanwezige scouts, wat leidde tot een uitnodiging voor een stage.

De lichting van JO8, geboortejaar 2010, kent bij De Jong Academy een enorme sterkte lichting. Met de selectie van Jyano Rojer, Robin van Rijzewijk en Jonathan Yeboah voor het PSV FUNdament kent de 2010-lichting wederom een enorm succes.

Jyano Rojer en Robin van Rijzewijk maken thans deel uit van het zeer succesvolle JO8-1-team van sc’t Zand, dat onder leiding staat van Patricia van Krieken en Marco de Jong. Beide spelers maken een uitstekend seizoen 2017-2018 door en wisten ook de ogen op zich gericht bij de Talentendag 2017 van De Jong Academy. Jonathan Yeboah, momenteel speler van de JO9-1 van sv Reeshof, is dit seizoen een jaar ouder ingedeeld bij zijn club en kan dit uitstekend aan. Jonathan is een zeer krachtige speler met een fantastische winnaars-mentaliteit.

De Jong Academy wenst Jyano, Robin, Jonathan, Noah en Perwien enorm veel succes toe bij de stage van het PSV FUNdament.