shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Primeur De Jong Academy : Marco de Jong tekent fantastisch 2-jarig contract bij Federashon Futbol Korsou, FFK, en vindt perfecte balans met De Jong Academy

Gisteren, donderdag 11 oktober 2018,  is Marco de Jong een 2-jarig contract aangegaan met Federashon Futbol Korsou en vindt daarmee een perfecte balans tussen de activiteiten van De Jong Academy en de FFK.

Binnen de Federashon Futbol Korsou gaat Marco de Jong een aantal fantastische activiteiten ontwikkelen, ondersteunen, uitbreiden en specialiseren :

  • Train de Trainers – het verder opleiden en specialiseren van talentvolle trainers uit Curacao.
  • Techniektrainingen JO11-JO13-JO15-JO17-JO20.
  • Ondersteuning en begeleiden selectietrainingen voor de huidige JO14.
  • Demonstratie-trainingen.
  • Individuele/Privetrainingen.

Daarnaast is Marco de Jong reeds 3 maanden actief met de vestiging De Jong Academy Curaçao. De Academy kent een fantastische groei en is volop in beweging.

“Ik ben echt enorm tevreden met hoe ik in korte tijd toch deze schitterende stap heb kunnen maken”.

“Afgelopen seizoen ben ik na 15 jaar gestopt met de functie van hoofdtrainer van een amateurclub. Deze stap had ik al lang in mijn planning en nu waren de mogelijkheden, qua tijdsplanning, perfect gecreeerd om deze stap naar Curaçao te maken”.

“Met de wisselwerking tussen De Jong Academy en het Project op Curaçao heb ik de perfecte balans van beide activiteiten geoptimaliseerd. Bij De Jong Academy wordt sinds 1 jaar 3 weken getraind en 1 week rust. Daardoor heb ik de mogelijkheid gecreeerd om actief te gaan zijn op Curaçao. Dit houdt tevens in dat De Jong Academy in zijn huidige opzet intact kan blijven”.

“Ik heb enorm veel zin in beide projecten. De Jong Academy kent inmiddels een historie van 10 jaar, waar ik enorm trots op ben. Curaçao is al langer een wens van mezelf. En door deze beide projecten perfect in elkaar over te laten vloeien is de balans voor mezelf uitstekend”.

“Op Curaçao zit echt enorm veel talent dat veel verder doorontwikkeld kan worden met mijn type trainingen. Het verbetern van ddw basisvaardigheden in extreem hoge snelheid zie je nu al de Talenten enorm snel stappen voorwaarts maken. Dat zal ook de bedoeling zijn bij FFK. Fantastische mensen die mij deze kans geven en ook in mij geloven. Dit belooft een enorm succes te worden”.