shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Persoonlijk Begeleidingstraject voor de Talent Academy-spelers Raman en Jewar Yassin

Raman en Jewar Yassin zijn door Marco de Jong uitgenodigd voor het Persoonlijk Begeleidingstraject van de Talent Academy.

Beide spelers komen uit voor sc ’t Zand in Tilburg :  Raman – JO10 / Jewar – JO13 en maken een uitstekende ontwikkeling door binnen De Jong Academy. Inmiddels komen zowel Raman als Jewar in actie binnen het Persoonlijk Begeleidingstraject.

Raman Yassin is een aanvallend ingestelde middenvelder/aanvaller en heeft een uitstekende individuele actie in de benen en erg goed in het combinatiespel. Raman Yassin maakt altijd deel uit van de sterke o10-lichting van De Jong Academy in de wedstrijden. Binnen het Persoonlijk Project doet Raman het uitstekend en kent een extreem goede ontwikkeling.

Jewar is ook een aanvallend ingestelde middenvelder/aanvaller en beschikt over enorm goede individuele vaardigheden. Zeer goed snel voetenwerk en individuele actie en een goede explosieve versnelling in de benen. Daarnaast beschikt Jewar over een zeer goed spelinzicht.

Komende maanden zullen Raman en Jewar zeker nog enorme stappen voorwaarts maken onder de persoonlijke begeleiding van Marco de Jong.

DE JONG ACADEMY TALENTEN

DE JONG ACADEMY TALENTEN