shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

On-Line-trainingen van De Jong Academy inmiddels al een gigantisch succes / Extreem veel video-inzendingen

Afgelopen woensdag 1 april 2020 is De Jong Acdemy gestart met de On-Line-trainingen en inmiddels kan Marco de Jong zijn conclusies al trekken : “Dit is echt niet meer normaal inderdaad, in de goede zin van het woord”.

“Sinds de start afgelopen woensdag staat mijn telefoon roodgloeiend. Spelers sturen me extreem veel video’s met de huiswerk-trainingen, hartstikke mooi”.

“Spelers zijn massaal aan de slag gegaan met de On-Line-trainingen. In de opzet, bewerkingen en aanleveringen van deze On-Line-trainingen zit enorm veel tijd en energie”.

“Om eerlijk te zijn is dit 1 van de betere Projecten die ik in de geschiedenis van De Jong Academy ontwikkeld heb. Dit zijn ook mede de kwalitatieve trainingen waardoor ik uiteindelijk profvoetballer geworden ben bij PSV. Investeren in jezelf, iedere dag trainen en ontwikkelen.”

“Ik had niet verwacht dat ik zo extreem veel video-inzendingen zou krijgen. Dit betekent inderdaad dat ik vol aan de bak moet om iedereen te voorzien van terugkoppelingen met advies & Tips, maar hartstikke leuk om te doen”.