shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

NOAD 1 – Sarto 1 4-3

Veel doelpunten en puntenverlies voor Sarto afgelopen weekend tegen NOAD. Totaal onnodig en een teleurstellend resultaat tegen NOAD kost Sarto alsnog de titelaspiratie. Bij winst van Sarto en een eventuele nederlaag van Zwaluf VFC zou Sarto terugbrengen in de kampioensrace.  Het verlies van Zwaluw was daar, maar de winst van Sarto was in geen velden en wegen te bekennen.

Totaal onnodig en tegen de verhouding in kwam Noad terug in de wedstrijd. In de 7e minuut was het Milo Brown dat Sarto op 0-1 zette. Sarto domineerde en controleerde de wedstrijd en er was geen vuiltje aan de lucht. Toch leidde 3 persoonlijke fouten tot een 3-1 achterstand. In de 2e helft was Sarto overigens ten strijdde gegaan met 6 spitsen en had de wedstrijd al lang op 1-2 moeten zetten.

Toch kwam Sarto terug tot 3-2 door een doelpunt van Devi Theunissen, maar 7 minuten later stond het alweer 4-2. Drie minuten voor tijd kwam Sarto wederom terug in de wedstrijd door een benutte strafschop van Ralph Engel. De eindstand van 4-3 bleef uiteindelijk op het scorebord staan. Aanstaande zondag speelt Sarto een thuiswedstrijd tegen DSC.

1 Response

  1. 521762 884604Thank you for your extremely good information and respond to you. I need to verify with you here. Which isnt 1 thing I often do! I get pleasure from reading a publish that can make folks believe. In addition, thanks for permitting me to remark! 235896

Leave a Reply