shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Nieuwe trainers DJA : Max Deijkers / Joris Claassen / Paul Spoormakers.

Voetbalschool De Jong Academy heeft achter de schermen uitstekend werk verricht en heeft 3 nieuwe trainers vastgelegd voor het seizoen 2012-2013.  Met het aantrekken van deze 3 talentvolle trainers speelt Voetbalschool De Jong Academy in op de wederom grote groei van De Jong Academy.

  • Max Deijkers wordt de nieuwe collega van de keeperstrainers Jan Ottens en Marijn de Kort. Max keept momenteel in het 1e team van Sarto en dat is gezien zijn jonge leeftijd natuurlijk een uitstekende prestatie. Daarnaast volgt Max de CIOS te Goes en is trainer van Sarto D2. Max zal 1* per 4 weken de keeperstrainingen op zich nemen op het gebied van spelvoortzetting : Uitrollen / Uitgooien / Trap vanuit de handen / Trap vanaf de grond  / Dropkicks.
  • Joris Claassen is een voetbaltechniektrainer en heeft een uitstekende technische bagage. Joris speelt momenteel in het 1e team van Taxandria als middenvelder. Joris was tot voor kort trainer van Taxandria E1. Joris is een uitsekend voorbeeld om de technische uitvoering van de oefeningen uitstekend zelf te laten zien.
  • Paul Spoormakers is tevens een voetbaltechniektrainer. Paul ademt voetbal en is iedere dag met voetbal bezig. Paul speelt ook in Taxandria 1 als centrale “voetballende” verdediger. Paul heeft een uitstekende traptechniek en technisch zeer sterk onderlegd.

Marco de Jong blijft achter de schermen actief voor het verbeteren van de organisatie van Voetbalschool De Jong Academy.

 

Leave a Reply