shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Marco de Jong voor werkbezoek naar Baku, Azerbeidzjan van 15 tot en met 18 augustus 2015

Marco de Jong zal een bliksembezoek brengen aan Baku, Azerbeidzjan van 15 tot en met 18 augustus 2015. In de nacht van 15 op 16 augustus 2015 vertrek en in de ochtend van 18 augustus 2015 weer terug. Zodoende kan Marco de Jong aanwezig zijn en blijven bij alle activiteiten van vv GDC.

Marco de Jong zal namens De Jong Academy 2.0 twee werkbezoeken afleggen :

  • Jeugdopleiding Neftchi Baku
  • Jeugdopleiding Əlincə FK

Daarnaast zal Marco de Jong de trainers- en begeleidingsstaf van de Academy in Baku, Netherlands International Football Academy (N.I.F.A.) vastleggen. Inmiddels heeft Marco de Jong met reeds 3 trainers, 2 keeperstrainers, 1 Agility-trainer en 2 coordinatoren gesprekken ingepland staan.

Het ligt overigens niet in de doelstellingen van Marco de Jong dat hij actief gaat zijn in de Academy van Baku. “Op dit moment heb ik mijn handen vol aan mijn activiteiten in Nederland. De plannen voor Azerbeidzjan moeten nog uitgewerkt worden en daarvoor heb ik enorm veel goede trainers in Baku ter beschikking. Momenteel ligt mijn focus in Nederland bij vv GDC en De Jong Academy 2.0. Ik wil graag internationale stappen maken met De Jong Academy, vandaar dit ambitieuze project. Op momenten dat het mogelijk is, kan ik afreizen naar Azerbeidzjan voor het fantastische project”.

Leave a Reply