shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Marco de Jong uitstekend bezig bij het Top Project Curacao en Functie bij de Federashon Futbol Korsou

Momenteel verblijft Marco de Jong op Curacao voor zijn Top Project en zijn dienstverband bij de Federashon Futbol Korsou, de voetbalbond van Curacao.

“Het gaat echt fantastisch. Deze keer zal ik 13 dagen op Curacao verblijven, langer als de afspraak, maar wel noodzakelijk, gezien het Top Project”, aldus Marco de Jong.

“Mijn werkdagen zijn erg lang, varierend tussen de 10 en 14 uur, maar ik boek enorme vooruitgang. Afgelopen 5 dagen was ik onderdeel van de Trainers & Begeleidingsstaf van de KNVB-cursus van Etienne Siliee en Johan Neeskens. De cursus was echt Topniveau, bestaande uit 5 dagen van 7 uur”.

“Daarnaast de dagelijkse trainingen van de FFK u11, FFK u13 en de FFK u15, waarin extreem goede spelers actief zijn. Afgelopen zondag waren liefst 50 spelers actief in de FFK Academy”.

“Ook staan de komende dagen voetbalclinics en Power Point Presentaties bij de voetbalclubs op het programma : 24 januari 2019 – Victory Boys / 25 januari 2019 – SUBT. Op 17 januari 2019 had New Song de primeur met de 1e sessie van de Voetbalclinics/Power Point Presentaties”.

“Komende vrijdag 25 januari 2019 staat de 1e Workshop/Open Dag van de FFK Academy Bandabou op het programma. Deze zal plaats vinden op het complex van Tera Kora. Bij deze Workshop zal de media aanwezig zijn en het jeugdvoetbal op Bandabou een stimulans geven”.