shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Marco de Jong spreekt vertrouwen uit in Toptalent Robert Rosu en beide partijen sluiten overeenkomst in De Jong Academy Management B.V.

Marco de Jong heeft enorm veel vertrouwen in Toptalent Robert Rosu en beide partijen hebben overeenstemming bereikt voor wat betreft een overeenkomst bij De Jong Academy Management B.V.

Robert Rosu beschikt over fantastische technische vaardigheden en een extreem hoge handelingssnelheid. Daarnaast heeft Robert zich een zeer technische voetbalstijl eigen gemaakt. Enorm goed spelinzicht en creatief vermogen. Afgelopen seizoen maakte Robert Rosu deel uit van de jeugdopleiding van vv Baronie. Momenteel bekijken Robert Rosu en De Jong Academy Management B.V. wat de mogelijkheden zijn om de 2e seizoenshelft van het huidige seizoen aan te sluiten.

Robert Rosu maakt tevens deel uit van de voorselectie van Roemenie u15, waar hij afgelopen zomer succesvol een stage doorlopen heeft.

“We hebben Robert Rosu een fantastisch trainingsplan aangeboden vanuit De Jong Academy Management B.V., omdat ik geloof in Robert”, aldus Marco de Jong. “Ieder seizoen staat Robert Rosu wel in de belangstelling van een Betaald Voetbal Organisatie, maar dit heeft nog niet geleid tot een daadwerkelijke aansluiting bij een jeugdopleiding”

“Ik vind dit echt onbegrijpelijk. Robert heeft de potentie om uit te groeien tot een uitstekende voetballer met enorme doorgroeimogelijkheden. Soms vraag ik me af waarom bepaalde voetballers “overgeslagen” worden door de diverse profclubs. Vanuit De Jong Academy Management B.V. ga ik met Robert Rosu aan de slag om het maximale uit zijn mogelijkheden te halen. Ik heb er enorm veel vertrouwen in en met het fantastische trainingsplan weet ik zeker dat we de doelstelling(en) zullen halen”.

Robert Rosu