shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Marco de Jong ontvangt uitnodiging voor mini-bezoek aan Alinca, Betaald Voetbal Organiatie te Baku, Azerbeidzjan en doet internationale ervaring op

Marco de Jong zal vanaf dinsdag 16 juni 2015 een mini-bezoek brengen aan Alinca, een Betaald Voetbal Organisatie, gevestigd te Baku in Azerbeidzjan. Marco de Jong maakte in de maanden januari, februari en maart 2015 een uitstekende indruk bij het Azerbeidzjaanse Nationale Team u17. Helaas bereikte Azerbeidzjan niet de eindronde van het Europees Kampioenschap in Bulgarije, maar Marco de Jong vestigde wel zijn naam.

Marco de Jong ontving van de president van voetbalclub Alinca een uitnodiging om binnen de club een kijkje te nemen. Daarnaast zal Marco de Jong het project De Jong Academy 2.0 presenteren aan het bestuur en Technische Commissie en laten zien hoe Marco de Jong de spelers binnen zijn Academy opleidt.

Marco de Jong zal 4 dagen in Baku/Azerbeidzjan verblijven en zal komende vrijdag 19 juni 2015 weer de trainingen van de Academy onder zijn hoede nemen.

Leave a Reply