shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Marco de Jong na 2 seizoenen opnieuw actief in Belgie met fantastisch Project : “BVO Belgie”

Opnieuw een fantastisch Project voor Marco de Jong . Na een afwezigheid van 2 seizoenen zal Marco de Jong opnieuw actief zijn met zijn fantastische Project in Belgie “BVO Belgie”.

In totaal is Marco de Jong liefst 16 jaar acief geweest bij Betaald Voetbal Organisaties in Belgie, waaronder KV Mechelen, Royal FC Antwerp, Royal FC Capellen en natuurlijk zijn Academy.

Na 2 seizoenen zal Marco de Jong wederom starten met een aantal activiteiten in Belgie :

  • Samenwerking met 4 Betaald Voetbal Organisaties
  • Het verzorgen van techniektrainingen bij 2 Betaald Voetbal Organisaties
  • Start van nieuw Project vanuit De Jong Academy : “BVO Belgie”

Marco de Jong kent een fantastische naam binnen de Betaald Voetbal Organisaties in het Belgische voetbal.

“Deze week ben ik in een stroomversnelling geraakt dankzij een aantal contacten binnen mijn netwerk om toch weer aan de slag te gaan in Belgie. Ik heb een fantastische periode van 16 jaar gehad in Belgie, alleen was ik de laatste 2 seizoenen erg druk met mijn activiteiten van De Jong Academy in Nederland en Curacao”.

“Vanaf morgen, zaterdag 28 september 2019, start ik met het fantastische Project “BVO Belgie”. Dit Project is speciaal gericht op spelers die actief zijn binnen de Betaald Voetbal Organisaties in Belgie. Met dit nieuwe Project richt ik me op de “Toplaag” van het Belgische jeugdvoetbal”.

“De afgelopen weken is gebleken dat veel spelers en clubs graag gebruik willen maken van mijn diensten en dat streelt natuurlijk enorm. Morgen start ik met de 1e groep zeer talentvolle spelers in Antwerpen en ik kijk daar enorm naar uit”.

“Door mijn Project op Curacao heb ik de mogelijkheden gecreeerd om terug te keren in Belgie en dat is niet onopgemerkt gebleven”.

Het Project “BVO Belgie” biedt naast de trainingen aan de Belgische Toptalenten ook mogelijkheden binnen :

  • BA Management B.V.

Spelers actief binnen de Betaald Voetbal Organisaties van het Belgische voetbal, in de leeftijdscategorieeen 2011 tot en met 2007, kunnen zich als volgt aanmelden :

  • Mail aan Marco de Jong : djaacademy@gmail.com
  • Telefoontje naar Marco de Jong : 0031-617154360