shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Marco de Jong maakt zich op voor Cursus TC 1 in 2015-2016-2017

De mogelijkheid is aanwezig dat Marco de Jong komende zaterdag 6 juni 2015 met vv GDC geschiedenis schrijft door te promoveren naar de 1e Klasse van het zaterdagvoetbal. Marco de Jong heeft besloten om zijn TC1-diploma te gaan behalen door op cursus te gaan. “Afhankelijk van het resultaat van komende zaterdag maak ik een keuze om dit komend seizoen 2015-2016 te doen of het seizoen erop volgend, 2016-2017”, aldus Marco de Jong.

“Ik heb het uitstekend naar mijn zin bij vv GDC. We draaien een uitstekend seizoen i de 2e Klasse. Een 2e plaats met liefst 47 punten uit 26 wedstrijden, dat is fenomenaal. Met allemaal eigen spelers en zonder spelers te betalen, dat zie je niet vaak meer. Ik heb nog een contract voor 1 seizoen en ik dien dat graag uit. Enorm veel belangstelling van diverse clubs in het zaterdag- en zondagvoetbal. Vanaf komend seizoen begin ik ook een vestiging van mijn Academy in Eethen”.

“vv GDC heeft het uitstekend voor elkaar. Een fantastische organisatie en accommodatie, fantastische vrijwilligers en een uitstekende spelersgroep, waar nog veel rek in zit”.

Leave a Reply