shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Marco de Jong maakt indruk met en bij Azerbeidzjan

Momenteel is Marco de Jong actief voor de voetbalbond van Azerbeidzjan. Marco heeft een samenwerking aangegaan voor de functie van (assistent) Bondscoach van de u17.

Afgelopen zondag 11 januari 2015 vertrokken naar Turkije voor een trainingskamp van 2 weken. In Alanya werkt de u17-ploeg van Azerbeidzjan aan een loodzwaar trainingskamp. Een combinatie van fysieke, technische en tactische trainingen moet de u17-ploeg brengen naar het 1e succes in de voetbalhistorie.

Marco de Jong krijgt de leiding over het technisch beleid gedurende de voorbereiding in Turkije en stuurt de technische staf aan. Zowel theorie en praktijk valt onder de hoede van Marco en hij beschikt over een staf van 10 trainers/begeleiders. Azerbeidzjan beschikt over 28 uitstekende spelers en traint zeer gedisciplineerd. We liggen uitstekend op koers voor het 1e succes. “We trainen 2 keer per dag 2 uur en maken enorme stappen. Ik werk met uitstekende spelers en een zeer uitgebalanceerde trainers – en begeleidingsstaf. Vanaf 15 januari 2015 spelen we in een kort tijdbestek zo’n 5 wedstrijden, waaronder Galatarasay u19, Fenerbahce u19 en Hadjuk Split. Ik kijk enorm uit naar de wedstrijden en natuurlijk de trainingen.”

Leave a Reply