shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Marco de Jong keert na 7 weken weer terug in Nederland : Fantastische zomerstop met Project Curacao / Concacaf u15-toernooi / FFK Diamonds / Cursus FIFA

Marco de Jong heeft zijn zomerstop in juli en augustus 2019 sportief ingevuld. Gedurende 7 weken was Marco de Jong actief met de volgende Projecten :

  • Project Curacao
  • Concacaf u15-toernooi Tampa / Florida
  • FFK Diamonds
  • Cursus FIFA

Dat het een drukke zomerstop zou worden, dat wist ik van tevoren, maar dat ik van de 7 weken, 6 weken alleen met voetbal bezig zou zijn, had ik niet verwacht.

Het Project op Curacao verloopt uitstekend. Inmiddels zijn alle 6 leeftijdscategorieen gevuld met 10-12 Toptalenten van Curacao. Daarnaast heb ik een volledig Trainers & Begeleidingsstaf samen kunnen stellen. Het Project heeft inmiddels ook al behoorlijk wat stages opgeleverd voor onze talenten uit Curacao. Spelers hebben uitnodigingen ontvangen van PSV, Sparta en NAC Breda.

Een aangename verrassing was het Concacaf u15-toernooi waarbij ik toegevoegd werd aan de Trainers & Begeleidingsstaf. Met wedstrijden tegen de u15-teams van Israel, Paname, Mexico en Guatemala waren dit 2 onvergetelijke weken. Het toernooi vond plaats in Bradenton, Tampa, in Amerika. Meer dan 40 landen waren actief op dit zeer sterk bezette toernooi, waarbij Portugal uiteindelijk beslag wist te leggen op de 1e plaats.

Mijn ambitie was om op internationaal niveau mijn ontwikkeling door te maken en dat gaat erg snel momenteel.

In de maanden juli en augustus 2019 stonden ook 2 keer 2 weken van FFK Diamonds op het programma. De afsluiting van het seizoen 2018-2019 en de start van 2019-2020.

In de maand augustus 2019 stond ook nog eens de FIFA-cursus van 5 dagen op het programma op het complex van de Federashon Futbol Korsou. In een cyclus van 5 dagen a 8 uur stond er een fantastische cursus op het programma, waarbij Curacao u15 onderdeel was. Tevens vond de opening plaats van het nieuwe FFK complex op 10 augustus 2019.

Inmiddels zijn de plannen voor De Jong Academy in Nederland ook definitief geworden en vindt de start a.s. vrijdag 6 september 2019 plaats op het complex van Prisma te Biezenmortel.

Enorm veel zin weer in een nieuw seizoen.