shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Marco de Jong bereikt namens De Jong Academy met directe ingang akkoord met Top-Agility-trainer Rob Kiliaan

Vanavond bereikte Marco de Jong, namens De Jong Academy, een akkoord met Top-Agility-trainer Rob Kiliaan. Marco de Jong is uitermate content met het vastleggen van Rob.”Ik ken Rob al een behoorlijk aantal jaren en ik vind hem de droomkandidaat voor de Agility-trainingen van de Academy”.”Rob is ook al actief in De Jong Academy Management B.V., maar wordt verantwoordelijk voor de afdeling Agility”.

Marco de Jong haalt met Rob Kiliaan de beste Agility-trainer in de regio binnen de Academy.”Rob heeft een uitstekende staat van dienst, is gediplomeerd en een schat aan ervaring binnen de voetballerij. Dat was voor mij een pre. Agility-trainingen binnen De Jong Academy moeten functioneel in het teken staan van de basisvaardigheden van een voetballer. Daarin onderscheidt Rob Kiliaan zich van andere Agility-trainers. Alle oefeningen van Rob worden vertaald naar het voetbalvermogen van een speler”.

De 52-jarige Rob Kiliaan, woonachtig in Drunen, was in het verleden werkzaam bij Desk (6 jaar), sc ’t Zand (4 jaar) RKDVC (4 jaar) en de KNVB waar hij 8 jaar actief is geweest.
In het verleden was Rob Kiliaan ook al actief binnen De Jong Academy.

Rob Kiliaan start met directe ingang binnen de Academy en vangt aan met de “Duintrainingen”, hierover later meer.
_mg_8966

Leave a Reply