shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Marco de Jong gaat aan de slag als (assistent)bondscoach Azerbeidzjan u17

Marco de Jong heeft een akkoord bereikt om als (assistent)bondscoach aan de slag te gaan bij Azerbeidzjan u17. Afgelopen maand bereikte Marco de Jong een akkoord met Azerbeidzjan.

Azerbeidjan heeft zich geplaatst voor het laatste kwalificatietoernooi met als doelstelling zich te plaatsen voor het EK. Eind maart 2015 zal Azerbeidzjan bij de 1e twee plaatsen moeten eindigen in haar poule :

  • Portugal u17
  • Servie  u17
  • Croatie  u17
  • Azerbeidzjan u17

Dit toernooi zal plaatsvinden eind maart 2015 in het gastland Azerbeidzjan. Het zou de 1e keer in de historie van Azerbeidzjan zijn dat het land zich weet te plaatsen voor een eindtoernooi. Azerbeidzjan heeft Marco de Jong toegevoegd om de laatste stap te kunnen maken.

Van 11 januari tot en met 25 januari 2015 zal Marco de Jong met Azerbeidzjan een trainingskamp afwerken in Turkije ter voorbereiding op het toernooi.

Marco de Jong is zeer content met het aangaan van de samenwerking : “Fantastische uitdaging om bij Azerbeidzjan aan de slag te gaan. Internationaal Topvoetbal staat voor de deur met uiteindelijk een EK-kwalificatietoernooi. In april 2014 heb ik de ploeg aan het werk gezien in Oostenrijk en in september 2014 op het kwalificatie-toernooi in Belgie. Ik weet zeker dat ik een belangrijke bijdrage kan leveren om het team vooruit te helpen en kwalificatie mogelijk te maken. Voor mezelf is dit natuurlijk een uitstekende mogelijkheid om me verder te ontwikkelen in het profvoetbal. Ik ben zelf als coach klaar om me te laten zien op het internationale niveau en kijk uit naar deze uitdaging”.

1 Response

  1. 476990 180479Incredible! This blog looks just like my old one! It is on a entirely different topic but it has pretty a lot the same layout and style. Great choice of colors! 598861

Leave a Reply