shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Lucas Beukers (RKSV Sarto) ontvangt uitnodiging voor 2 stage-trainingen bij het PSV FUNdament

Ook Lucas Beukers, thans speler van RKSV Sarto, heeft een uitnodiging ontvangen voor 2 stage-trainingen bij het FUNdament van PSV Eindhoven. Lucas is een fantastisch talent binnen De Jong Academy en beschikt over enorm goed ontwikkelde basisvaardigheden.

Afgelopen zomer kwam De Jong Academy voor het eerst in contact met Lucas Beukers tijdens een clinic van Marco de Jong aan de Mini’s van Sarto en meteen kwamen de kwaliteiten van Lucas in beeld. Enorm veel talent in de in 2009 geboren speler. Afgelopen zomer startte Lucas Beukers bij De Jong Academy en laat wekelijks zijn kwaliteiten zien.

Marco de Jong : “Lucas is echt een talentvolle speler. Uitstekende basistechniek, meteen te zien in zijn 1e training. Vrij complete speler, maar een enorm mooie stijl van voetbal. De Jong Academy is enorm blij met een speler als Lucas. Hij verdient deze PSV-stage volledig. Lucas mag van deze stage gaan genieten. De Jong Academy, en ik in het bijzonder, wenst Lucas enorm veel plezier en succes toe bij PSV”.