Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

KV Mechelen U10 – De Jong Academy U10 5-3

Spannende wedstrijd afgelopen woensdag 28 maart 2012 op het sportpark van KV Mechelen. Dat De Jong Academy in staat was om zo’n resultaat te behalen bij 1 van de Topploegen van Belgie was zeer positief te noemen. Na een reis van een uur met de auto werden de jongens d.m.v. een bespreking en een warming-up klaargestoomd voor de zware wedstrijd.

Gespeeld zou worden in 4 wedstrijdjes van 15 minuten, in totaal een uur. Na een zeer pittig begin, KV Mechelen speelde met enorm veel druk naar voren, hield De Jong academy uitstekend stand. Na verloop van tijd kwam De Jong Academy steeds meer onder de druk vandaan en begon brutaal mee te voetballen. Dit leidde uiteindelijk tot de 0-1 van Raoul Bergraaf en de 0-2 van Kevin Klijn.  Na periode 2 stond De Jong Academy dus op een uitstekende 0-2 voorsprong.

De 2e helft begon KV Mechelen aan enorm veel drukzetten en hield dit vervolgens nog eens 30 minuten vol. De Jong Academy moest KV Mechelen langszij laten komen tot 3-2 en op deze stand had De Jong Academy 2 goede kansen op 3-3. Uiteindelijk liep KV Mechelen uit naar 5-2 alvorens Zidane van Gorp de 5-3 eindstand op het scorebord bracht.

Uitstekend resultaat van De Jong Academy tegen een erg sterk KV Mechelen. De Jong Academy heeft ook nog plannen om met een tweetal andere leeftijdscategorieen aan te treden tegen KV Mechelen.