shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Inschrijvingen gestart voor de selectie-indeling voor het seizoen 2017-2018 / Welke Toptalenten sluiten aan bij de Elite van De Jong Academy en gaan een Topseizoen beleven

Marco de Jong gaat komend seizoen werken met selectie-teams, de volgende stap in de ontwikkeling van De Jong Academy. Teams zullen in kleine trainingsgroepen trainen en opgeleid gaan worden via een fantastisch trainingsmodel. De trainingsgroepen zullen samengesteld gaan worden op basis van leeftijd en kwaliteit.

Komend seizoen zal de 1e stap gemaakt gaan worden naar een alternatieve Betaald Voetbal Organisatie. Marco de Jong : “Dan kan het weleens zijn dat we gaan trainen met kleine trainingsgroepen. Dit project zal moeten slagen en krijgt de volledige tijd om tot succes te komen. In de toekomst zal De Jong Academy door gaan groeien tot meer dan een opleidingsinstituut. Op dit moment kunnen we in iedere leeftijdsgroep fantastische teams samen stellen. Met een externe scouting zal nog meer gewerkt worden aan kwalitatieve trainingsgroepen”.

Ben je een talentvolle speler, dan kan je jezelf aanmelden via djaacademy@gmail.com

Marco de Jong : “Spelers kunnen hun plekje binnen het selectiebeleid alvast veilig stelen. Ze kunnen zich opgeven voor het komende seizoen en via de Toelatingstesten ga ik kijken wat voor de individuele speler het beste traject is om te bewandelen. Dit kunnen privétrainingen zijn, maar ook bijvoorbeeld de Top Sport-trainingen of een combinatie daarvan. Het komende seizoen zal wellicht een maximum aan spelers kunnen waarborgen. Het kan dus weleens zo zijn dat de Academy zal moeten inkrimpen om de 1e Fase tot een succes te maken”.

Belangrijk dus om jezelf tijdig in te schrijven om deel uit te kunnen maken van De Jong Academy voor komend seizoen. “In vergelijking tot voorgaande seizoenen gaat een maximum binnen de Academy gelden. Spelers dienen zich tijdig aan te melden. Er staat een fantastische Jeugdopleiding, maar we willen doorgroeien naar de absolute Top, aldus Marco de Jong”.