shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

In de schijnwerpers : Stage Robert Roosen bij de A-selectie van Royal FC Antwerp

In navolging van Thomas Kok, Zija Azizov en Wessel Sprangers, is het Robert Roosen ook gelukt om een stage af te dwingen bij de A-selectie van een Betaald Voetbal Organisatie. Afgelopen weken liep Robert Roosen, ex-NAC, stage bij de A-selectie van Royal FC Antwerp.

EVEN VOORSTELLEN: BELOFTE ROBERT ROOSEN

April 21, 2017

Vanaf vandaag mag coach Wim De Decker een ‘nieuwe’ speler op het oefenveld verwelkomen. Belofte Robert Roosen is gedurende de volgende dagen inderdaad een (sportieve) stagiair bij de A-kern van Royal Antwerp FC. Hoewel onmiskenbaar Nederlander, is hij al geruime tijd bezig aan zijn jeugdopleiding in Deurne-Noord. Daarvoor passeerde hij het afgelopen jaren veelvuldig de landsgrens. Druk doende met een studie economie aan Tilburg University, kwam hij de afgelopen maanden tot vier keer per week trainen o.l.v. Ken Bastin en Jo Van Dijck en de rood-witte kleuren van onze club verdedigen tijdens de nieuwgevormde competitie der nationale reserven.

Hoewel centraal in defensie zijn geliefkoosde positie is, depanneerde de linksvoetige verdediger de voorbije weken en maanden ook op linksachter. Het scherpte zijn uitvoeringssnelheid en loopvermogen aan. Zijn verre inworp was naast zijn tomeloze inzet, winnersmentaliteit en fijnbesnaarde duelkracht een bijkomend wapen in strijd voor die begeerde derde plaats in de eindafrekening van het seizoen 2016-2017. Duelkracht die hij overigens zelden tot nooit bekoopt met een publieke waarschuwing.

We heten deze jonge speler (°11-09-1998) met de professionele ingesteldheid hartelijk welkom op de oefenvelden van het Bosuilstadion.