shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

In de Schijnwerpers : Harm Clijsen (KV Turnhout)

Deze week in de rubriek “In de Schijnwerpers” :  Harm Clijsen

Harm Clijsen speelt momenteel bij de Belgische 3e-klasser KV Turnhout u11. Inmiddels is Harm voor het 2e seizoen actief bij onze zuiderburen en speelt een uitstekend seizoen 2014-2015. Harm Clijsen startte zijn voetbalcarriere bij het Tilburgse Sarto en doorliep alle selectieteams.

Harm is van origine een uitstekend verdedigend ingestelde speler. Fysiek, snel, uithoudingsvermogen, tactisch zeer sterk. Harm kan op alle posities in de verdediging uit de voeten. Beste positie van Harm is echter die van centrale verdediger. Met zijn overzicht tijdens het spel en zijn verdedigende inzicht weet hij zich constant positioneel goed op te stellen. Daarnaast heeft Harm een echte winnaarsmentaliteit en wordt hij graag betrokken in de opbouw van achteruit.

Harm heeft zijn zinnen gezet op een overstap naar een Nederlands Betaald Voetbal Organisatie. Marco de Jong :”Harm Clijsen is op zijn leeftijd een uitzonderlijke verdediger, ver in ontwikkeling ten opzichte van zijn leeftijdsgenoten. Harm heeft fantastische basiskwaliteiten die nodig zijn om zijn volgende stap te maken. Harm is vrij compleet en een drang om altijd goed te presteren. Ik verwacht dat Harm komend seizoen al kan slagen bij een Nederlandse Betaald Voetbal Organisatie. Vertrouwen vanuit De Jong Academy is zeer zeker aanwezig”.

PORTRETJES DE JONG ACADEMY AUTO 2014

 

Leave a Reply