shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Gelijkspel voor De Jong Academy tegen Willem II/RKC : 1-1

Dinsdag 22 oktober 2013 een schitterend affiche op het programma :  Willem II/RKC u11 – De Jong Academy.  Tevens een weerzien met 2 spelers van De Jong Academy : Jesper Schraven en Vince Schellekens, die afgelopen seizoen de overstap hebben gemaakt naar Willem II/RKC.

Vanaf het begin een uiterst goede wedstrijd met teams die aan elkaar gewaagd waren. De Jong Academy, spelend met u12-spelers, zat uitstekend in de wedstrijd en creeerde een aantal mooie kansen. Een aantal spelers van De Jong Academy groeide enorm in de wedstrijd en lieten mooie staaltjes voetbal zien.

Door goed drukzetten van Noah van Overveld en een fout in de defensie opende De Jong Academy de score : 0-1. Op dat moment wel verdiend te noemen. Door uitstekend verdedigend werk van o.a. Jelle van Schaick, Jimi van Baardwijk, Jip Jansen en Stijn Heier verdedigde De Jong Academy de minieme voorsprong.

In de 2e helft een uitstekend Willem II/RKC dat aandrong op een doelpunt en De Jong Academy met de rug tegen de muur zette. Toch wist De Jong Academy goed stand te houden en kwam eigenlijk weer steeds beter in de wedstrijd. Een aantal kleine mogelijkheden voor het doel van Willem II/RKC waren te noteren.  Vier minuten voor tijd wist Willem II de eindscore op 1-1 te bepalen, een uitslag waar iedereen uiteindelijk mee kon leven. Mooie reclame voor het voetbal en dit ruikt voor veel spelers natuurlijk naar meer.

Komend weekend weer trainingen bij Voetbalschool De Jong Academy om de spelers weer door te laten ontwikkelen.

Leave a Reply