shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

FC Den Bosch – De Jong Academy : 2* verlies en 1* winst

Afgelopen weekend stonden een drietal wedstrijden op het programma tussen FC Den Bosch en Voetbalschool De Jong Academy :

  •  FC Den Bosch U12  –  De Jong Academy  U12  7-1
  •  FC Den Bosch U13  –  De Jong Academy  U13  4-0
  •  FC Den Bosch U14/U15  –  De Jong Academy  U14/U15  1-2

De jaarlijkse traditie tussen FC Den Bosch en De Jong Academy werd dit seizoen in een eerder stadium afgewerkt als voorheen. De Jong Academy heeft een uitstekende relatie met FC Den Bosch en dankt de club voor deze 3 mooie oefenwedstrijden. Een behoorlijk aantal spelers van De Jong Academy heeft de stap gemaakt naar de Jeugdopleiding van FC Den Bosch.

DJA U12 begon uitstekend aan de partij tegen hun leeftijdsgenoten van FC Den Bosch. Al vroeg in de wedstrijd kwam DJA op een 0-1 voorsprong. FC Den Bosch stelde in een aantal minuten orde op zaken en boog de achterstand om in een 3-1 voorsprong bij rust. De 2e helft was voor FC Den Bosch, dat uitliep naar een 7-1 overwinning.

DJA U13 speelde aanvankelijk een redelijke wedstrijd tegen FC Den Bosch U13. Toch was het FC Den Bosch dat 2* kort achter elkaar scoorde en een 2-0 voorsprong nam. De Jong Academy had weinig stootkracht naar voren en kwam zodoende weinig bij het vijandelijke doel. Toch wist DJA er toch een wedstrijd van te maken al was de eindstand van 4-0 natuurlijk wel verdiend.

DJA U14/U15 speelde in een behoorlijke formatie en had daarnaast een aantal spelers thuisgelaten. Zonder Ginuwine, Zija, Ouassiem, Don en Najim liet De Jong Academy zien toch over een brede basis te beschikken. Door onder meer 2 doelpunten van Nick Pijnenburg wist De Jong Academy de wedstrijd met 1-2 naar zijn hand te zetten. Het was voor Nick Pijnenburg overigens de 3e Topwedstrijd in precies 7 dagen. “Willem II, PSV en FC Den Bosch in 1 week, daar speel je niet iedere week tegen, aldus Nick Pijnenburg”.

De Jong Academy dankt de spelers die zich beschikbaar hebben gestel om mee te spelen in diverse wedstrijden op 1 ochtend. Door 4 afmeldingen op zaterdagavond heeft De Jong Academy noodgedwongen een beroep moeten doen op de conditionele situatie van deze spelers.  

1 Response

  1. 297707 313774In case you are interested in imagine a alter in distinct llife, starting up typically the Los angeles Surgical procedures fat reduction method is really a large movement as a way to accomplishing which generally concept. shed belly fat 735274

Leave a Reply