shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Fantastische resultaten De Jong Academy tegen Beerschot Wilrijk en NAC Breda

Afgelopen woensdag 10 december 2016 stonden 6 fantastische wedstrijden op het programma voor De Jong Academy tegen Beerschot Wilrijk en NAC Breda.

De Jong Academy u7 had een zeer zware tegenstander tegen Beerschot Wilrijk en verloor respectievelijk met 16-15 tegen Beerschot Wilrijk u7a en met 17-8 tegen Beerschot Wilrijk u7b. Beide teams speelden een zeer goede wedstrijd en kan toch prima terugkijken op een zeer acceptabel resultaat, zeker gezien de gemiddelde leeftijd van de selecties.

De  wedstrijden van De Jong Academy u8 waren enorm spannende wedstrijden en kenden een grillig wedstrijdverloop. Tegen Beerschot Wilrijk u8a boekte De Jong Academy een uitstekende 8-7 overwinning en tegen Beerschot Wilrijk u8b werd met 11-10 verloren. Vier series van 15 minuten brachten fantastisch voetbal op het kunstgras van Beerschot Wilrijk.

De meest spannende wedstrijd was Beerschot Wilrijk u10 – De Jong Academy u10. In een fantastische wedstrijd met een zeer spannend scoreverloop wist De Jong Academy een overwinning van 9-7 te boeken. Na een 0-2 achterstand kwam DJA terug tot 2-2. Een minuut voor het einde van de 1e sessie wist Beerschot Wilrijk toch nog op 3-2 voorsprong te komen.

In de 2e sessie trok De Jong Academy de stand naar 3-3 en liep vervolgens uit naar 3-5, waarna Beerschot Wilrijk de stand verkleinde naar 4-5.

De 4e sessie was de beste periode van de hele avond. Beerschot Wilrijk nam de controle over van de wedstrijd en leidde binnen no-time met 6-5. Vervolgens kwam De Jong Academy op 6-6 via Raymon Schoemakers en maakte Mohamed el Kahla er 6-7 van. Vijf minuten voor tijd kwam Beerschot Wilrijk terug op 7-7 en braken er vijf zeer spannende minuten aan. Via Raman Yassin en Mohamed el Kahla wist De Jong Academy de wedstrijd te beslissen in een 7-9 overwinning.

Op het complex van vv Boeimeer stond een andere topwedstrijd op het programma tussen NAC Breda u14 en De Jong Academy. De Academy trad aan met een iets oudere selectie als de opponent. Wederom een spektakelstuk en een sterk De Jong Academy. NAC Breda won uiteindelijk verdiend met 5-4 en met 4 doelpunten onderscheidde Muzaffer Korucu zich op een uitstekende manier.