shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Fantastisch eigen toernooi De Jong Academy met Anderlecht, Sparta’30, vv GDC en natuurlijk onze eigen teams

Afgelopen zaterdag 30 mei 2015 stonden een viertal toernooien van De Jong Academy op het programa. Dit seizoen werden de wedstrijden gespeeld op het complex van vv GDC te Eethen.
Aanvang van het toernooi was 10.00 uur en de laatste wedstrijd werd gespeeld om 13.00 uur. Een massale opkomst en prachtig voetbal maakten dit toernooi wederom tot een enorm succes.

Het toernooi werd onderverdeeld in 4 toernooien :
* u8
* u9
* u10
* u11

In het u8-toernooi was extreem veel spanning en goed voetbal aanwezig. Twee teams eindigden met 7 punten en twee teams eindigden met 6 punten. Minieme verschillen en mooie wedstrijden.
Anderlecht u8a eindigde op doelsaldo op de 1e plaats en Anderlecht u8b op een 2e plaats. Sparta’30 eindigde op doelsaldo op de 3e plaats, dus net voor De Jong Academy u8a.

In het u9-toernooi speelde De Jong Academy een uitstekende rol in het eindklassement. Drie teams eindigden met hetzelfde aantal punten, 6, op de 1e plaats.
Anderlecht u9a eindigde met 1 doelpunt verschil ten opzichte van De Jong Academy u9a op de 1e plaats. Derde plaats was er voor Anderlecht u9b en De Jong Academy u9b eindigde, met een zeer jong team, op een 4e plaats.

De Jong Academy u11 won het u10-toernooi, ook al op doelsaldo, waarbij de verschillen in de wedstrijden alleen al heel miniem waren.Anderlecht u10 werd verdienstelijk 2e en wederom een jong team van De Jong Academy u10 op een derde plaats. De Jong Academy u10 verloor met slechts kleine verschillen van Anderlecht u10 en mag terugkijken op een goed toernooi.

Het u11-toernooi was sterk bezet met vv GDC D1, Anderlecht u11 en De Jong Academy u11, dat maar liefst 6 wedstrijden van 25 minuten af zou werken.
De strijd om de 1e plaats vond plaats tussen GDC D1 en Anderlecht u11. vv GDC D1 liet uitstekend voetbal zien en won het klassement ook al op doelsaldo. De spelers van vv GDC deden het fantastisch en gingen de strijd aan met de spelers van de Betaald Voetbal Organisatie.

De Jong Academy dankt vv GDC voor het gebruik mogen maken van de speelvelden en de service die de club onze Academy heeft gegeven. Veel toeschouwers en belangstellenden langs en rondom de velden. Veel mensen kwamen een kijkje nemen bij onze Academy om te ervaren hoe het er bij onze Academy aan toe gaat. Speciale dank ook naar de C1-selectie van vv GDC. Maar liefst 9 spelers functioneerden deze zaterdag als scheidsrechter en ze deden het echt fantastisch.

Leave a Reply