shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Fantastisch debuut voor vv GDC in de 1e Klasse : 1-4 winst in geweldige wedstrijd tegen Roda Boys

Na de promotie van het afgelopen seizoen voor vv GDC van de 2e naar de 1e Klasse waren er vele vragen wat de club te zoeken heeft in de 1e Klasse van het zaterdagvoetbal. Een ontketend vv GDC liet Roda Boys alle hoeken van het veld zien en boekte een dikverdiende 1-4 overwinning. Daar mocht Roda Boys de handen eigenlijk nog mee dicht knijpen.

Vanaf het beginsignaal een afjagend vv GDC waarbij de tegenstander Roda Boys op eigen helft vastgezet werd en nauwelijks onder de druk vandaan zou komen. In 1 van de spaarzame momenten was het ook direct raak. In de 35e minuut wist Roda Boys toch de 1-0 voorsprong te pakken. In de 39e minuut wist de sterk spelende Mitchell landbrug de stand naar 1-1 te trekken door een ouderwetse punter.

Het mooiste doelpunt viel een minuut voor rust, toen Pascal de Vries op miraculeuze wijze de uitstekende voorzet van Stefan Storchart wist binnen te schieten. Na de rust hetzelfde spelbeeld. wederom vv GDC wat de klok sloeg en nauwelijks iets te zien van Roda Boys. Dit leverde in de 64e minuut een mooi doelpunt op van de solerende Erik den Ouden en in de 88e minuut de 1-4 van Lourens Fieten, na weer een assist van Stefan Storchart.

Een uitstekend debuut voor vv GDC, wat komende zaterdag De Merino’s uit Veenendaal treft. Merino’s heeft een uitstekende ploeg en een team met veel kwalitatieve spelers. Alweer een fantastisch affiche voor vv GDC.

Ook vv GDC wist een 6-1 overwinning te boeken en vv GDC wist met een 3-2 winst de punten thuis te houden.

Leave a Reply