shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Fantastisch Besluit Marco de Jong / UPDATE : Marco de Jong stopt als hoofdtrainer en richt zich voor 100 % op TOP-Project MARCO

Afgelopen week heeft Marco de Jong een fantastisch besluit genomen door vanaf komend seizoen te stoppen als Hoofdtrainer in het amateurvoetbal en zich voor 100 % te richten op zijn TOP-Project MARCO. Dit fantastische TOP-Project start met ingang van 1 januari 2018 en staat volledig in de steigers.

“Dit zal inderdaad mijn laatste seizoen zijn als hoofdtrainer in het amateurvoetbal. Dan zal ik in totaal 13 seizoenen actief zijn geweest als hoofdtrainer bij 5 verschillende clubs. Enorme succesvolle seizoenen gekend bij alle clubs, maar ik ga mezelf oriënteren op mijn fantastische TOP-Project MARCO”.”Dit seizoen wil ik natuurlijk zo goed mogelijk presteren met vv GDC, maar ik merk al hele lange tijd aan mezelf dat ik toe ben aan een nieuwe uitdaging. Ik ben ervan overtuigd dat ik de absolute TOP als trainer kan bereiken. Binnen MARCO gaat mij dat zeker lukken. Dit fantastische Project zal mij zowel Nationaal als Internationaal op de kaart zetten”.

Het Project MARCO start op 1 januari 2018 met een schitterende opzet van activiteiten : 

  • Volledige bezetting van Privétrainingen / 1e half jaar = 32 spelers per week / 2e half jaar = 46 spelers per week
  • Samenstelling van trainingsgroepen van Toptalenten / 8 groepen van 6 spelers
  • Per leeftijdscategorie maximum 6 Toptalenten  (JO8 – JO9 – JO10 – JO11 – JO12 – JO13 – JO14 – >JO14)
  • BVO “MARCO”  (Zie volgend Nieuwsbericht)
  • Presentatie / Congres MARCO = zondag 7 januari 2018 / Deelname is gratis
  • Vanaf januari 2018 staan de eerste gesprekken gepland met diverse Betaald Voetbal Organisaties in Nederland en België
  • Vanaf januari 2018 zullen “aanbiedingen” aan ouders kenbaar gemaakt worden om alvast sfeer te proeven binnen MARCO
  • Weergave Internationaal Netwerk Marco de Jong
  • De opstart van De Jong Academy Management B.V. / Het opleiden en begeleiden van Toptalenten

Binnen de Academy kent Marco de Jong een enorme stormloop op de privétrainingen. Inmiddels staan wekelijks 22 sessies ingepland, waarin 38 spelers actief zijn. De laatste 2 weken hebben zich nogmaals 10 spelers aangemeld. De komende week zal in beeld gebracht worden hoe de definitieve planning van de privétrainingen eruit komt te zien voor het komende half jaar. Marco de Jong hanteert voor het komende half jaar het principe van VOL = VOL. Via de Reserverings Wizard kunnen mensen zich daarna eventueel nog wel inplannen.