shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Fantastisch activiteiten en ontwikkelingen in De Jong Academy 3.0 : Project Diamonds (nieuw) – Specialisatietrainingen – Privetrainingen – Test “The Ultimate” (nieuw)

Inmiddels zijn de voorbereidingen op het komende seizoen 2019-2020 in volle gang.

Het programma staat reeds in concept en Marco de Jong is enorm enthousiast. “Ja dat klopt. De afgelopen maanden ben ik enorm druk geweest met de volgende stap voor de Academy en ik mag wel zeggen dat ik erin geslaagd ben om de leden van de Academy wederom iets fantastisch te bieden”.

“Vanzelfsprekend zetten we wederom in op onze fantastische trainingsmethodiek en visie van De Jong Academy. Daarnaast is de organisatie zo aangepast dat spelers van De Jong Academy kunnen gaan leven als ware BVO-speler”,

“Met de ontwikkeling van DJA Diamonds biedt Marco de Jong een volledig individueel professioneel trainingsprogramma aan, voorzien van alle rapporten en overzichten op het gebied van fysieke, tactische, technisch en mentale vaardigheden. Daarnaast stelt Marco de Jong de Academy open voor extra Diamonds-trainingen gedurende de week”.

Vanuit de Academy worden tevens prive- en specialisatietrainingen aangeboden. Aangaande de privetrainingen geldt een VOL = VOL methodiek. Slechts enkele plaatsen zullen beschikbaar gesteld worden. Voor wat betreft de specialisatietrainingen kan ingeschreven worden op geboortejaar.

Ook nieuw binnen De Jong Academy is de Test “The Ultimate”. Dit fantastisch nieuwe Project is een combinatie van Management, Advisering, Statistieken, Toptraining, Evaluatie en Resultaat.(MASTER)

The Ultimate Test geeft de betreffende speler overzicht in zijn mogelijkeden als (talentvol) voetballer. Vanuit de MASTER-methodiek ontvangt de speler :

  • Rapportage
  • Evaluatie
  • Statistieken
  • Advisering
  • Trainingsprogramma op maat