shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Explosieve groei van 36,59% van De Jong Academy in 1e maand van het seizoen 2019-2020

De Jong Academy kent een fantastisch begin van het huidige seizoen. Met een explosieve groei van 36,59% in de 1e maand van het seizoen 2019-2020 kijkt Marco de Jong enorm tevreden terug.

“Ja dat klopt, het gaat momenteel ook uitstekend. Aan het einde van vorig seizoen 2018-2019 was ik enorm ontevreden met hoe mensen met de Academy omgingen, bijvoorbeeld qua trainingsopkomst. het reglement binnen de Academy heb ik behoorlijk aangescherpt en duidelijke regels gemaakt”, aldus Marco de Jong,

“Bij de start van het seizoen, begin september 2019, had ik een spelersbestand met allemaal spelers waar ik enorm veel vertrouwen in heb en waarin de spelers zich uitstekend door kunnen ontwikkelen”.

“Met de explosieve groei van 36,59% hebben we ook nog eens fantastische spelers erbij gekregen. De screening binnen de Academy werkt dus ook uitstekend. Niet iedereen kan zomaar aansluiten bij onze Academy, zodat we in de toekomst verder kunnen uitbreiden met spelers en ouders die zich graag conformeren met De Jong Academy”.

“Inmiddels zijn ook al de eerste oefenwedstrijden gespeeld en staat er al een fantastisch oefenprogramma met wedstrijden en toernooien in de planning”.

“Twee weken geleden ben ik ook gestart met een Academy in Antwerpen, Belgie, en dat is een fantastische vestiging, De beste spelers die actief zijn bij Betaald Voetbal Organisaties in Belgie, in de leeftijdscategorie 2010-2007, zijn inmiddels aangesloten bij de Academy. Het aantal leden in Belgie staat inmiddels op 18”.

“Met de ontwikkelingen binnen De Jong Academy zie ik weer enorm veel vergelijkenissen met hoe de Academy ooit ontstaan is. Met enorm veel plezier en kwaliteit. Als ik om me heen kijk beloven veel Academy’s de jeugdvoetballers gouden bergen”.

“De Jong Academy heeft al een fantastische naam en hoeft spelers niets te beloven. Ik heb een enorme Talentherkenning en na 17 jaar (jeugd)trainerschap heb ik met een score van nagenoeg 100% aan scouting en doorstroom een uitstekende visie op het jeugdvoetbal”.

De slogan van “Kwaliteit trekt kwaliteit aan” geldt dus zeker voor De Jong Academy. De komende 2 maanden gaan we weer op Talentherkenning.

Spelers die aan willen sluiten bij onze fantastische Academy kunnen zich, als ze zich conformeren aan de voorwaarden, aanmelden via :

  • Marco de Jong : 0031-617154360
  • Marco de Jong : djaacademy@gmail.com