shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Explosieve groei De Jong Academy in 1e kwartaal 2021

Voetbalschool De Jong Academy kende het 1e kwartaal van 2021 een explosieve groei van het aantal leden. De Academy boekte een groei van maar liefst 131,25 % !!!!

“Ja, dit heeft natuurlijk wel een aantal redenen, maar het is fantastisch dat de Academy zo’ n explosieve groei kent, aldus eigenaar Marco de Jong”.

“Als gevolg van de Corona-situatie konden we helaas niet actief zijn bij onze fantastische vestiging in Antwerpen. Inmiddels hebben we daar 36 topspelers in de Academy actief en wekelijks groeit dit aantal.”

“Daarnaast timmert de Academy momenteel extreem aan de weg, met tal van kwalitatieve activiteiten. Inmiddels zijn ook 36 spelers actief bij het fantastische project van Jong DJA in Breda”.

“Zelf ben ik inmiddels gestart bij de Topclub van Belgie, Anderlecht, op de woensdag-namiddag”, aldus Marco de Jong.

“Komend seizoen zal ik tevens in dienst treden bij de jeugdafdeling van FC Den Bosch in de leeftijdscategorieen van u11 tot en met u21 en zal dagelijks, gedurende 6 dagen per week in ‘s-Hertogenbosch trainingen verzorgen”.

“Momenteel zijn de voorbereidingen in volle gang voor vestigingen in Rotterdam en Veenendaal. De verwachting is dat we de vestiging van DJA Rotterdam in juni 2021 opstarten en de vestiging van DJA Veenendaal in augustus 2021. In september 2021 zal De Jong Acacdemy zijn pijlen richten op de vestiging in ‘s-Hertogenbosch”.

“Per direct ben ik tevens gestart met een fantastisch nieuw project binnen De Jong Academy Management B.V.. Aan dit project wordt overigens geen informatie verschaft via de Social Media. Waarom niet ? Omdat in alles wat ik doe gekopieerd wordt. Dit fantastische project zal alleen ingezet worden voor de allerbeste spelers in binnen- en buitenland. En dat wil ik graag voor mezelf houden. Toch nog iets unieks binnen de voetbalschool-wereld”, aldus Marco de Jong.