shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Event 2013-2014 : Total Agility System in samenwerking met Kees van Poppel (Willem II/RKC)

Zoals bekend start Voetbalschool De Jong Academy in de 3e week van september 2013 de programma’s van de Events. Voetbalschool De Jong Academy gaat vanaf komend seizoen een Total Agility System aanbieden aan haar leden.

In deze Event zitten fantastische trainingen voor de Totale Voetballer :

  • Startsnelheid.
  • Looptechniektraining.
  • Rompstabiliteitstraining.
  • Kracht/Explosiviteitstraining.

Spelers worden ingedeeld in een cyclus van 6 trainingen gedurende het seizoen en trainen volgens ons Total Agility System. De Jong Academy houdt alle statistieken bij en doelstelling is om de speler fitter, sneller, krachtiger, explosiever, creatiever te maken, dat ongetwijfeld zijn uitwerking gaat krijgen in de prestaties van de speler tijdens de trainingen en wedstrijden.

Voetbalschool De Jong Academy gaat voor het Total Agility System samenwerken met Kees van Poppel van Willem II/RKC A1 en actief bij der 1e ploeg van Sarto. Door de samenwerking met Kees van Poppel maken we de laatste stap in de professionalisering van onze voetbalschool. Kees is een expert in het begeleiden van voetballers op het fysieke vlak en heeft bewezen spelers fitter, scherper, sneller, explosiever en completer te maken. 

3 Responses

Leave a Reply