shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Enorme groei voetbalschool De Jong Academy 2.0 voor komend seizoen / Maximum ingesteld voor deelname

Achter de schermen wordt enorm hard gewerkt met het oog op de planning van de diverse trainingen / wedstrijden / diverse andere zaken binnen de Academy. Marco de Jong streeft naar een nog betere bezetting / concept Jeugdopleiding om te voorzien in (extra) trainingen voor de individuele (jeugd)voetballer binnen de Academy.

In tegenstelling tot andere seizoenen werkt Marco de Jong komend seizoen met een maximum van spelers die zich in kunnen schrijven bij de Academy. “Dit heeft te maken met het extreem aantal inschrijvingen reeds voor het komende seizoen, aldus Marco de Jong. De Academy zit enorm in de lift, zeker met het oog op de nieuwe opzet van komend seizoen. Spelers komen overal vandaan :  van ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven, Brussel, Roosendaal, Utrecht, etc”.

Marco de Jong is zeer content met het verloop van de planning. De Jong Academy ligt uitstekend op programma, alles is bij mij in beeld hoe de “nieuwe” Jeugdopleiding eruit komt te zien. De Talent Academy was een uitstekende 1e stap voor wat betreft de nieuwe richting. In de afgelopen 7 seizoenen was De Jong Academy extreem succesvol, voor wat betreft de status en ontwikkeling van de Academy.

Marco de Jong verwacht dat het maximum van deelname medio augustus 2016 bereikt wordt. Belangrijk is dus dat spelers die lid willen worden, zich ook verzekeren van hun plaatsje binnen de Academy. Na het bereiken van het maximum aantal spelers, zal ik gaan werken met wachtlijsten, aldus Marco de Jong.