shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Eigenaar Marco de Jong introduceert De Jong Academy 2.0

Achter de schermen is Marco de Jong, eigenaar van De Jong Academy, druk bezig met het komende seizoen 2015-2016. Op dit moment is De Jong Academy bezig aan zijn 6e seizoen en dit betekent dat De Jong Academy het 6-jaren-plan uitstekend uitgevoerd heeft.

De komende drie seizoenen start Marco de Jong met het project De Jong Academy 2.0. Dit is de volgende stap in de ontwikkeling van De Jong Academy. Marco de Jong zal de komende weken De Jong Academy 2.0 stapsgewijs introduceren bij de spelers, clubs, ouders en sponsors. De Jong Academy 2.0 zal een hypermodern karakter gaan krijgen.

De Jong Academy 2.0 zal een aantal ontwikkelingen ondergaan :
* Wekelijkse oefenwedstrijden.
* Het samenstellen van teams binnen De Jong Academy 2.0.
* Hypermoderne website.
* Digitale huiswerkopdrachten.
* De webshop “De Jong Academy”.
* Cursussen voor spelers en trainers.
* Het organiseren van trainingskampen.
* Deelname aan internationale toernooien.
* Prive-trainingen.
* Persconferenties na wedstrijden/toernooien.
* De Jong Academy Management B.V.
* Diverse individueel te volgen Events : Agilitytraining – Videotraining – Krachttraining.

Zoals boven genoemd zal De Jong Academy 2.0 komend seizoen de 1e stap nemen om een aantal teams in de KNVB-competitie in te schrijven. Deze pilot zal gedurende het project van De Jong Academy 2.0 verdere ontwikkeling krijgen. In 1e instantie zal gedacht moeten worden aan de F- en E-pupillen.

De Jong Academy 2.0 zal in mei 2015 officieel gepresenteerd gaan worden. Spelers, ouders, sponsors en media kunnen deze bijeenkomst bijwonen. Nadere informatie volgt op de website www.dejongacademy.nl

Leave a Reply