shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

DJA U11 – RAFC U11 6-9 / DJA U14 – RAFC U14 5-1

Vandaag veel doelpunten te zien op sportpark Campenhoef, de kunsgrasvelden van sv Reeshof. Vandaag kwamen de U11 en de U14 van Royal FC Antwerp oefenen tegen De Jong Academy.

Behoorlijke drukte bij deze wedstrijden en de trainingen op het hoofdveld van sv Reeshof. Twee pittige duels voor De Jong Academy voor de boeg.

De Jong Academy U11 vloog voortvarend uit de startblokken tegen  RAFC en binnen no-time stond De Jong Academy met 3-1 voor.  Toch bleef Royal FC Antwerp strijden voor een beter resultaat. Doelpunten vielen voornamelijk uit de omschakeling en afstandsschoten. De Jong Academy liet overigens een behoorlijke pot voetbal zien.

Royal FC Antwerp wist uiteindelijk toch de overwinning te pakken en versloeg De Jong Academy U11 met 9-6.

Op het andere veld wederom de wedstrijd tussen De Jong Academy U14 –  Royal FC Antwerp U14. Eerder in het seizoen eindigde het duel in een 0-1 overwinning van Royal FC Antwerp.  Binnen 18 minuten was de wedstrijd gespeeld : 4-0 voor De Jong Academy U14. De eindstand zou uiteindelijk oplopen tot 5-1 in het voordeel van De Jong Academy U14

  • 1-0 Ginuwine Ayanne
  • 2-0 Tim Boeckstaens
  • 3-0 Daniel Iakovlevski
  • 4-0 Daniel Iakovlevski
  • 5-0 Najim Haddouchi

Goed veldspel van De Jong Academy leidde tot deze simpele zege.  Dat De Jong Academy U14 steeds beter begint te draaien is wel duidelijk. Spelers weten elkaar steeds beter te vinden. De U14 bestaat veelal uit spelers van verschillende Betaald Voetbal Organisaties.

Goed veldspel en behoorlijk wat kansen voor De Jong Academy en de uiteindelijk verdiende winst. De Jong Academy maakt zich op voor de oefenwedstrijd tegen FC Den Bosch U14 en zal wederom de strijd aangaan.

Bij Royal FC Antwerp waren eveneeens speles van De Jong Academy actief : Thomas Kok, Micky Verschueren, Julian van de Hoef en Wessel Sprangers konden hun kunsten vertonen in het shirt van Royal FC Antwerp. Bram van Dongen bleef buiten het team van RAFC, vanwege een liesblessure.

Leave a Reply