shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

De Lay-out van het Top-Project van The Transformation rond 1e Fase af / Trainingsmethodiek van The Transformation is een innovatie binnen het hedendaagse voetbal

Afgelopen week werd de 1e Fase van het Top-Project van The Transformation afgerond. Met de aanschaf van 28 Reclameborden werd de 1e fase van het speelveld afgerond. Afgelopen donderdag 25 januari 2018 opende Danyal de Jong tijdens zijn privétraining het speelveld en liet direct de meerwaarde van het speelveld zien.

De doelstelling van de “Arena” zal 4 “speelvakken” bevatten, waarin 8 spelers actief kunnen zijn. Binnen deze opzet worden de trainingen gefilmd en via het NAC Analyse Systeem in beeld gebracht. Marco de Jong is ervan overtuigd dat dit de ontwikkeling van de individuele voetballer enorm ontwikkeld : “The Transformation omvat alles binnen het hedendaagse  voetbal. Onder andere effectieve acties, twee-benigheid, startsnelheid, motorische vaardigheden en intelligentie zijn onderdelen van dit Project. Binnen dit Top-Project boeken de meeste spelers een extreme vooruitgang van hun statistieken”.

The Transformation zal moeten gaan uitgroeien tot een zeer effectieve trainingsmethodiek. Via video-training en een arsenaal aan Modules worden de spelers uitgedaagd tot extreme prestaties. Ook voor sponsors gelden zeer aantrekkelijke mogelijkheden binnen dit Project. De reclameborden kunnen aangekocht worden tegen zeer aantrekkelijke prijzen. De opbrengst komt ten goede aan de verdere ontwikkeling van dit Project. Sponsors zullen vervolgens te bewonderen zijn in onze Magazine, website en You-tube-video-kanaal. Daarnaast worden de betreffende sponsors toegevoegd aan de Businessclub van De Jong Academy.