shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

De Jong Academy zeer content met samenwerking Stersponsor Trexico Logistics B.V.

 

 

Marco de Jong is zeer content aangaande de samenwerking met stersponsor Trexico Logistics B.V. van Geert de Kort. Afgelopen weken hebben Marco en Geert een aantal keren een zeer goed en uitgebreid overleg gevoerd aangaande de toekomst van Voetbalschool De Jong Academy.

Dit heeft geleid tot een samenwerking tussen Voetbalschool De Jong Academy en Trexico Logistics B.V. voor het komende seizoen 2014-2015. Trexico Logistics B.V. wordt komend seizoen Stersponsor van Smartgoals en zal ook op tal van andere activiteiten zijn meerwaarde hebben. Tevens zullen Geert en Marco op regelmatige basis evalueren op het gebied van ontwikkeling van de Academy. De Jong Academy streeft naar verdere professionalisering en innovatie.

Trexico Logistics B.V. :

Trexico Logistics is een mondiaal logistiek dienstverlener in de meest uitgebreide zin. Sinds 1993 is de core business van Trexico Logistics het verzorgen van transporten naar Rusland en heeft daarvoor een eigen vestiging in Moskou.

Trexico Logistics beschikt over diverse douanevergunningen en is AEO gecertificeerd.

Daarnaast beschikt Trexico Logistics inmiddels over 15.000 m2 magazijnruimte en 1.000 m2 kantoorruimte, verdeeld over 3 bedrijfspanden in Rijen en 1 bedrijfspand in Tilburg.

Voor de opslag en logistieke verwerking van “feed” en “food” producten is Trexico Logistics ook GMP+ en ISO22000 (HACCP) gecertificeerd en hebben klanten on-line de mogelijkheid om hun actuele voorraad te bekijken middels het Warehouse Management Systeem.

Flexibiliteit en een no-nonsense aanpak zijn de basis uitgangspunten waarop Trexico Logistics samenwerkt met haar klanten om tot een optimale performance en tevredenheid te komen.

Marco de Jong dankt Trexico Logistics B.V. en in het bijzonder Geert de Kort voor de mogelijkheid van verdere ontwikkeling van de Academy.

logo Trexico

 

Leave a Reply