shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

De Jong Academy Young Stars winnen in spectaculaire wedstrijd met 8-4 van TSV Gudok

Gisterenmorgen stond de wedstrijd tussen De Jong Academy Young Stars en TSV Gudok op het programma op het complex van sv Reeshof. Het ongeslagen Young Stars ontmoette een heerlijke tegenstander met uitstekende spelers in haar gelederen.

TSV Gudok trad aan met allemaal 2009-spelers en de Young Stars met vier 2010-spelers en twee 2009-spelers. De Young Stars waren in de beginfase behoorlijk onder de indruk van de sterke tegenstander. Naarmate de wedstrijd vorderde nam De Jong Academy de rollen over en liet zich weer ouderwets gelden.

Absolute smaakmaker bij de Young Stars was Lucas Beukers, fantastisch talent, spelend bij Sarto en stage lopend bij PSV. Lucas speelde een fantastische wedstrijd en had een zeer groot aandeel in de 8-4 overwinning. Met 5 doelpunten nam Lucas Beukers het merendeel van de doelpunten voor zijn rekening. Ook op het scorebord verschenen Ferleyano Matkalam, Danyal de Jong en debutant Dinjo Staps.

Op maandag 22 februari 2016 speelt De Jong Academy Young Stars de Topwedstrijd tegen het Belgische Beerschot Wilrijk. Een zeer zware wedstrijd, omdat Beerschot een fantastische Jeugdopleiding heeft.

Tegen TSV Gudok lieten de Young Stars zien waartoe ze in staat zijn. Met toch een zeer jonge selectie gingen ze vol de strijd aan. Fantastisch om te zien hoe de Young Stars zich ontwikkelen. Marco de Jong dankt TSV Gudok voor deze oefenwedstrijd. Voor iedereen een zeer nuttige wedstrijd. De Jong Academy trof met TSV Gudok een heerlijk sterke tegenstander.