shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

De Jong Academy Young Stars speelt uitstekende wedstrijd tegen de mini’s van sc ’t Zand en wint met 12-5

Een thuiswedstrijd voor De Jong Academy Young Stars tegen het mini-team van sc’t Zand op het complex van sv Reeshof op zondag 31 januari 2016. In een uitstekende wedstrijd trokken de Young Stars aan het langste eind met 12-5.

De Jong Academy Young Stars is een uitstekend project en zal leiden tot een fantastische combinatie van spelplezier en ontwikkeling. Inmiddels trainen de spelers 2 keer per week bij De Jong Academy en spelen nagenoeg iedere week een wedstrijd. Ook bij hun eigen club wordt 1 keer per week getraind en worden ook wedstrijden/toernooien georganiseerd.

De Jong Academy Young Stars beschikken momenteel over 6 uitstekende spelers :

  • Jonathan Yeboah
  • JJ van der Zanden
  • Ferleyano Matkalam
  • Kanye Brown
  • Knox Osagiede
  • Danyal de Jong

De nadruk van de trainingen ligt op spelplezier en ontwikkeling. In trainingen van 75 minuten hebben de spelers enorm veel balcontacten. Daarin wordt getraind op dribbels, acties, balbehandelingen en spelvormen. De wedstrijden geven het project veel extra aanzien.

In de wedstrijd tegen sc ’t Zand werd afgelopen zondag nogmaals gedemonstreerd dat de spelers een uitstekende ontwikkeling doormaken. Met fantastische acties en een heerlijke drive om iets aan de mensen te laten zien lieten de Young Stars zien hoe mooi voetbal kan zijn. Wederom veel doelpunten, dit keer maar liefst 12, en enorm veel plezier.

De komende maanden februari en maart 2016 weer veel wedstrijden en een toernooi bij het Belgische Beerschot Wilrijk.