shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

De Jong Academy – Waasland Beveren blijken leerzame wedstrijden

Afgelopen week speelden de U8-9-10 van De Jong Academy 3 oefenwedstrijden tegen Waasland Beveren, een eredivisie-opleiding in Belgie. Beide “clubs” kwamen nog niet eerder tegen elkaar in actie in de historie van De Jong Academy.

Een leerzame avond voor vrijwel alle aanwezigen, in het bijzonder de spelers. Bij de u8 allemaal debuterende spelers bij De Jong Academy en lieten zien dat ze uitstekend mee konden spelen. 4 vs 4 + keeper was wel eventjes wennen, maar De Jong Academy zou uiteindelijk met 14-9 zegevieren.

Bij de u9 van De Jong Academy een zware wedstrijd en een behoorlijke nederlaag van 10-0. Matig spel van De Jong Academy en een gretige groep van Waasland Beveren zorgen na 60 minuten voor de 5-0 achterstand. Daarna werd De Jong Academy behoorlijk op een geflatteerd aantal doelpunten gezet.

De u10 van De Jong Academy wist met 6-4 te winnen van de leeftijdgenoten van Waasland Beveren. Een zeer gelijk opgaande wedstrijd met staaltjes goed voetbal moest De Jong Academy toch behoorlijk aan de slag om de winst binnen te slepen.

Wederom een zeer leerzame avond vol met voetbal en spanning leverden veel positief gevoel op.

Waasland Beveren heeft aangegeven dat ze aan het einde van het seizoen, in juni 2014, acte de presence zullen geven in Tilburg. De Jong Academy kijkt daar natuurlijk graag naar uit.   

Leave a Reply