View Cart Check Out

Laatste Nieuws

Onnodig verlies van De Jong Academy tegen Brabant United U15

Maandag 19 januari speelde De Jong Academy met een mix van U15 en U16 spelers tegen Brabant United  U15 in het stadion van F.C. den Bosch.

Na een aftastende beginfase nam DJA al snel het initiatief in de wedstrijd, wat resulteerde in enkele kleine kansjes. Ridouan Kasrioui schoot na 10 minuten een vrije trap tegen de lat.

In de 13e minuut opende diezelfde Kasrioui de score uit een mooie pass van achteruit van Pieter van Erp. DJA bleef sterker, maar ondanks goede kansen, waaronder en schot op de lat van Mateo Malbasic, gingen we met een  0-1 tussenstand de rust in.

Direct na rust kreeg DJA enkele uitstekende kansen om de voorsprong uit te breiden, maar deze werden helaas niet benut. Zoals wel  vaker  in het voetbal valt dan het doelpunt aan de andere kant. Na een foutje achterin bij DJA scoorde Brabant United de 1-1. Brabant United werd hierna wat sterker en scoorde binnen 5 minuten twee doelpunten. Het laatste kwartier kreeg DJA nog wel wat kansen, waaronder een bal op de paal. Maar in een doelpunt resulteerde dit niet meer.

Al met al speelden we een goede wedstrijd, maar overheerste bij de spelers toch de teleurstelling van de onnodige nederlaag.