shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

De Jong Academy u9 onder de indruk van het PSV-Fundament van Beerschot, maar vecht zich terug naar kleine nederlaag

Vanaf het fluitsignaal konden de spelers van De Jong Academy u9 direct vol aan de bak tegen het PSV-Fundament van Beerschot u9. Met een stormvloed aan individuele acties en combinatievoetbal werd De Jong Academy u9 overspeeld. De Jong Academy keek inmiddels tegen een 5-0 achterstand aan, waarna het terugkwam tot 5-2 door een eigen doelpunt van Beerschot en een doelpunt van Raman Alijassin.

Naar mate de wedstrijd vorderde vocht DJA zich uitstekend terug in de wedstrijd. Na het 1e kwart afgesloten te hebben met een 7-2 achterstand, liep Beerschot verder uit naar 12-3. Het 3e doepunt werd gemaakt door onze keeper Thijmen Kuijpers.

De Jong Academy werd steeds sterker en spelers groeiden boven zichzelf uit. In het 3e kwart van de wedstrijd zette DJA tegenstander Beerschot brutaal vast op eigen helft en domineerde het 3e kwart. Met doelpunten van Xavi Hesselberth en Aidan Josephina kwam De Jong Academy terug op 12-5.

In het 4e kwart van de wedstrijd wederom veel doelpunten, in totaal werd dit kwart een 4-5 overwinning voor DJA en werd de eindstand bepaald op 16-10. De vijf doelpunten van De Jong Academy waren stuk voor stuk goed opgezette aanvallen : Raman Alijassin (3*) / Rein de Kok (2008 – 2*).

Al met al wederom een zeer leerzame wedstrijd. Op het 1e kwart na speelde De Jong Academy u9 een zeer goede wedstrijd.