Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

De Jong Academy u13/14 verslaat FC Den Bosch u13 met 2-0

Gisterenavond de wedstrijd tussen de u13 van FC Den Bosch en de U13/14 van De Jong Academy. In een enigszins gelijkwaardige wedstrijd wist De Jong Academy een goede 0-2 overwinning te boeken op FC Den Bosch.

De 1e helft was, qua spelbeeld, duidelijk voor De Jong Academy met een aantal goed opgezette aanvallen. Daarnaast gaf de verdediging van DJA nauwelijks mogelijkheden weg. Door 2 doelpunten van Ridouan Kasrioui, op aangeven van Ias Nauwelaerts en Yassin el Youssofi, in de 9e en de 15e minuut  ging Voetbalschool De Jong Academy de rust in met een 0-2 voorsprong.

De 2e helft was duidelijk voor FC Den Bosch met goed verzorgd voetbal. FC Den Bosch creeerde een aantal goede kansen en liet in de 2e helft na om dit in doelpunten uit te drukken. Naarmate de 2e helft vorderde kwam De Jong Academy iets beter in haar spel en trok de overwinning over de streep.