shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

De Jong Academy u10 boekt mega-prestatie met behalen finale van de Futsal Cup te Wouw / Uitstekende 2e plaats op zeer sterk bezet toernooi

Vandaag, maandag 30 december 2019, stond wederom een Futsal Cup op het programma in Wouw. Vandaag stond het zeer zwaar en sterk bezette u10-toernooi op het programma.

De Jong Academy u10 liet zien over enorm veel talent en wilskracht te beschikken. In een ideale samenstelling van een zeer goede selectie wist Marco de Jong dat het een mooi toernooi zou kunnen worden, maar zoals gezegd enorm veel goede tegenstanders in het toernooi.

In de poule-fase was de doelstelling om als 1e of 2e in de poule te eindigen zodat we in ieder geval de halve finale zouden bereiken.

In de zeer solide gespeelde poule-wedstrijden, wist De Jong Academy beslag te leggen op de 1e plaats van de poule :

  • De Jong Academy – RBC Roosendaal 1-0
  • De Jong Academy – MOC’17 0-0
  • De Jong Academy – Oranje Wit 2-0

In de 1/2 finale van de Futsal Cup moest De Jong Academy tegen het enorm sterke team van Victoria’03. In een bloedstollende wedstrijd werd het een 0-0 gelijkspel. Na deze thriller wist De Jong Academy de strafschoppen-serie te winnen. Elias Fernandez, Mohamed Kandoussi, Souffian Khattout en Danyal de Jong wisten hun strafschop te bentten en dit resulteerde in een finaleplaats.

In de finale moest de Academy aantreden tegen MOC’17, een tegenstander waar we ook al in de poule tegen gespeeld hadden en wat toen leidde tot en 0-0 eindstand.

De uiteindelijke finale werd een bloedstollend gevecht dat 1 minuut voor tijd werd beslist in het voordeel van MOC’17.

Met een 2e plaats kon De Jong Academy terug kijken op een uitstekende prestaties. Tevens ontving Mohamed Kandoussi de prijs voor Beste Speler van het Toernooi.

De Jong Academy dankt alle ouders en spelers voor deelname aan het toernooi en de geleverde prestatie.