Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

De Jong Academy – Royal FC Antwerp U8 / U9 / U10

De wedstrijden tussen De Jong Academy en Royal FC Antwerp leverden uitstekende beelden op. De Jong Academy met wederom veel debutanten in de teams boden de gasten van Royal FC Antwerp uitstekende weerstand.

De Jong Academy U8 had in beginsel enorm veel moeite met RAFC, maar vocht zich naarmate de speeltijd vorderde steeds meer terug in de wedstrijd. Gespeeld werd in 4 sessies van 15 minuten. Na een stroef begin kwam De Jong Academy steeds beter in haar spel. Het laatste kwart werd zelfs nog een overwinning geboekt. Uiteindelijk werd verloren met 7-14, door onder andere 2 doelpunten van Mick van Geet, 2 van Wieger van Beurden en 3 van Moos Vermeer. Toch een uitstekend resultaat. De wedstrijd stond onder leiding van Ginuwine Ayanne en Zija Azizov, goed gedaan jongens.

De spannendste wedstrijd was De Jong Academy U9 – Royal FC Antwerp U9. Een gelijkopgaande strijd, waarin De Jong Academy uitstekend partij bood aan onze Belgische vrienden. Na een 2-4 achterstond wist De Jong Academy alsnog met 6-4 te winnen door onder andere 2 doelpunten van Bob Emmen, 1* Luuk Gerhardus, 1* Kevin Beerens, 1* Jesper Schraven en 1* Jesper Hamers. Spannende en leerzame wedstrijd met een mooie en goede tegenstander.

De Jong Academy U10 had behoorlijk wat moeite met de leeftijdsgenoten van Royal FC Antwerp al is de 2-8 zeer geflatteerd. Drie uitstekende spelers van Royal FC Antwerp maakte, vooral fysiek, het verschil. De Jong Academy bood uitstekend weerstand door onder andere doelpunten van Nopah van Overveld en Kevin Klijn. De laatste 3 minuten vielen echter nog 3 doelpunten voor RAFC. Overigens wel een verdiende overwinning voor Royal FC Antwerp.