shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

De Jong Academy – Royal FC Antwerp u12 2-4

Kilik hier voor alle foto's

Kilik hier voor alle foto’s

Op een schitterend mooie zomerochtend van 7 juni 2014 stonden de teams van De Jong Academy – Royal FC Antwerp u12 tegenover elkaar. Royal FC Antwerp leed het seizoen 2013-2014 pas 5 nederlagen en kende een uitstekend seizoen. De Jong Academy kwam wederom met een sterke u12 en bereidde zich voor op een zware ontmoeting.

In de 1e helft een gelijk opgaande wedstrijd, waarbij DJA in de 4e minuut op een 1-0 voorsprong kwam door een schitterend doelpunt van Raoul Bergraaf. Vier minuten later was het alweer gelijk door een steeds sterker wordend Royal FC Antwerp.  In de 24e minuut wist Royal FC Antwerp op een 1-2 voorsprong te komen, maar een minuut later scoorde Jelle van Schaick de gelijkmaker 2-2, door een schitterende aanval en dito voorzet van Raoul Bergraaf.  Dit was tevens de ruststand.

In de 2e helft een iets sterker Royal FC Antwerp dat in de 39e en 49e minuut de 2-3 en 2-4 op het scorebord zette. De laatste 10 minuten toch weer een sterk De Jong Acadermy. Enkele goede kansen bleven onbenut, waarmee de eindstand van 2-4 op het scorebord bleef staan. Een zeer nuttige oefenwedstrijd met van beide ploegen een uitstekende inzet en het vermogen om er een goede wedstrijd van te maken. Komend weekend staan er 10 oefenwedstrijden tegen sv Reeshof op het programma.

2 Responses

Leave a Reply