shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

De Jong Academy Management B.V. officieel geregistreerd als intermediair bij de KNVB

Vanaf 1 april 2015 voert de KNVB een nieuwe regeling met betrekking tot spelersmakelaars, om in het belang van het Nederlands voetbal de intermediairs te reguleren en het kaf van het koren te scheiden.  De Jong Academy Management B.V. is recentelijk door de KNVB officieel erkend als intermediair en mag derhalve als spelersmakelaar optreden.

De Jong Academy Management B.V. zal  daarom naast de sportieve begeleiding indien gewenst ook de zakelijke begeleiding van de sporters op zich nemen. Hierdoor kan De Jong Academy Management B.V. deze sporters in de cruciale laatste jaren van hun opleiding en het restant van hun carrière als profvoetballer volledig begeleiden.

In dit verband is de samenwerking tussen Marco de Jong en Stijn van den Heijkant verder geïntensiveerd. Stijn is na zijn afgeronde opleiding fiscale economie aan de Universiteit van Tilburg bijna 10 jaar als allround fiscalist werkzaam en zal zich met name bezig houden met de zakelijke en juridische begeleiding.

Deze stap past geheel binnen de visie van Marco de Jong om een professioneel topsportklimaat neer te zetten waarbij het doel is om zoveel mogelijk spelers te laten slagen als betaald voetbalspeler. Door spelers naast het sportieve ook op het zakelijk gebied goed te begeleiden willen Marco en Stijn voorkomen dat talent door randzaken niet slaagt als profvoetballer.

  • Marco de Jong / djaacademy@gmail.com / 0031-617154360.
  • Stijn van den Heijkant / stijnvandenheijkant@hotmail.com / 0031-651626495