shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

De Jong Academy Management B.V. legt Topkeeper Mathias Van Staay (18) vast

Afgelopen maandag 18 april 2016 heeft De Jong Academy Management B.V. Topkeeper Mathias Van Staay vastgelegd. De 18-jarige talentvolle keeper komt nu nog uit voor Kozakken Boys, maar genoot zijn jeugdopleiding bij de Belgische 2e Klasser Royal FC Antwerp.

Mathias is een goed meevoetballende keeper met een fantastisch spelinzicht en gevoel voor positionering. Met zijn “fluwelen” keeperstechniek heeft hij een fantastische uitstraling. Met het vastleggen van Mathias Van Staay is De Jong Academy Management B.V. zeer content.

“Mathias is een fantastisch talent. Ik ken hem nog van mijn trainersperiode van Royal FC Antwerp en daar maakte Mathias al een uitstekende indruk. Binnen De Jong Academy Management B.V. leiden we niet alleen keepers op, maar ook spelers en trainers. We begeleiden de spelers zowel binnen als buiten het veld in de vorm van extra trainingen maar ook op mentaal gebied. Daarnaast treden we op als spelersmakelaar voor betreffende speler(s), keeper(s) en trainers. De Jong Academy is in handen van Stijn van den Heijkant, fiscalist en financieel manager, en Marco de Jong, Hoofd Opleiding en contactpersoon met de Betaald Voetbal Organisaties”.

image1 (1)image2image3