shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

De Jong Academy krijgt bezoek van delegatie Royal FC Antwerp : Jan van Bulck (scouting) en Claudio de Oliveira (trainer)

Afgelopen zondag ontving De Jong Academy bezoek van een delegatie van Royal FC Antwerp in de personen van Jan van Bulck (Scouting) en Claudio de Oliveira (Trainer). Beide zijn bekenden en vrienden van Marco de Jong en maken deel uit van de trainers- en begeleidingsstaf van Royal FC Antwerp.

Tijdens de training-sessie van zondagmorgen van De Jong Academy waren Jan en Claudio onder de indruk van De Jong Academy. Na afloop werden de Jeugdopleidingen van De Jong Academy en Royal FC Antwerp besproken.

In een jong verleden kwamen/komen veel spelers uit voor Royal FC Antwerp, waaronder : Thomas Kok, Wessel Sprangers, Bram van Dongen, Julian van de Hoef, Ginuwine Ayanne, Timo Schollaard, Daan Fonken, Robert Roosen, Rob Keuken, Daniel Iakolevski, Emerson Smulders, Indy de Verneij, Alvaro Dankers, Ryan Zeebregts en nog veel meer.

Marco de Jong was 12 jaar actief binnen de jeugdopleiding van Royal FC Antwerp in de functie van coach en techniektrainer. Daarin leidde hij spelers op in de leefijdscategorieen van u9 tot en met het 1e team.