shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

De Jong Academy en Tjil! Kinderopvang Tilburg spreken de intentie uit om samen te werken

De Jong Academy en Tjil! Kinderopvang Tilburg hebben verregaande intentie om in de zeer nabije toekomst samen te gaan werken. Inmiddels zijn beide partijen druk bezig om de smanewerking vorm te geven. Marco de Jong van De Jong Academy is uiterst content met de naderende samenwerking. “Deze samenwerking is natuurlijk een absolute meerwaarde voor onze Academy. De manier hoe Tjil! Kinderopvang werkt past uitstekend bij onze Academy. Momenteel zijn we druk bezig om het een en ander vorm te geven. Zodra we onze plannen concreet hebben zullen we dit op onze website www.dejongacademy.nl vermelden”, aldus Marco de Jong.

Tjil! Kinderopvang Tilburg :

Op 4 locaties in Tilburg verzorgen wij kleinschalige kinderopvang op een gezellige en persoonlijke manier.

Met ons kleine hechte team van pedagogisch medewerk(st)ers doen wij er alles aan om alle kinderen elke dag opnieuw een leuke dag te bezorgen! Of dit nu een baby van pas 3 maanden oud of een 10 jarige wijsneus is die alles al weet. Voor élk kind van elke leeftijd bieden wij een passend programma.

Wij zijn gevestigd in Tilburg-Noord en vinden het belangrijk om de kinderen ‘wegwijs’ te maken in hun eigen wijk. Zo loopt er een peuterproject in samenwerking met stichting de Wever in de Heikant, gaan wij regelmatig met de kinderen naar de Bibliotheek en de markt in Tilburg-Noord.

Op de dagverblijven werken wij met het VVE programma Peuterplein of met het programma Uk en Puk. Hier hebben we bewust voor gekozen, om goed aan te sluiten op de basisscholen in de wijk, zo wordt de stap naar de kleuterschool verkleind.

Onze BSO’s zijn gevestigd in Basisschool d’n Hazennest en in woonzorgcentrum de Heikant. Deze BSO’s hebben elk hun eigen(wijze) visie op wat nu een perfecte omgeving zou zijn voor een kind, elk kind is immers anders!

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op! : info@tjil.net

download

spacer

 

Leave a Reply