shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Laatste Nieuws

De Jong Academy bereikt akkoord met KV Turnhout aangaande samenwerking 2013-2014

De Jong Academy en KV Turnhout zijn eruit voor wat betreft een samenwerking voor het komende seizoen 2013-2014. Na een aantal goede gesprekken zal de samenwerking gestalte gegeven worden door Marco de Jong en is inmiddels in volle gang.

De Jong Academy is uitermate tevreden over de plannen van KV Turnhout die uitstekend passen in het toekomstbeeld van Voetbalschool De Jong Academy. De Jong Academy dankt Guy Onghena, Ronald Hin en Kim van Cotthem voor de duidelijke afspraken voor het komende seizoen.

De Jong Academy zal een tal van activiteiten opstarten op het complex van KV Turnhout :

  • Start voetbalschool
  • Start keepersschool
  • Clinics bij de samenwerkingsverbanden die KV Turnhout heeft.

Spelers uit Belgie en Nederland kunnen zich vanaf vandaag al inschrijven bij de nieuw te vormen voetbalschool. Het zal sowieso de naam van De Jong Academy blijven dragen, dit met de toevoeging van KV Turnhout natuurlijk. De officiele naam wordt nog bekend gemaakt.  

De Jong Academy is achter de schermen bezig met het vastleggen van de voetbal- en keeperstrainers voor deze vestiging en heeft al met een drietal uitstekende trainers een 1e gesprek gevoerd. Het is de bedoeling dat deze 2 keeperstrainers en 1 voetbaltechniektrainer trainingen gaan geven. Marco de Jong en eventueel nog meer trainers van De Jong Academy zullen eveneens in deze vestiging als trainer actief zijn.

2 Responses

Leave a Reply